2019-01-09 1794 views
趁放假日子,一早運動去!由山頂沿纜車路下山,到達中環時已1點半左右啦!在PMQ附近慢慢搵食,在眾多西餐店鋪中,見到了這間日式店!由於都好肚餓,又見都多食客,就一於試一試!入座時已1:45啦,lunch 的last order就2:15,睇左set lunch menu 就好快就做左決定啦!因為2個人都係「牛精」,都鍾意食牛,所以都揀左有牛嘅菜式,分別係:A.沖繩牛肉定食 及 D.牛肉丼牛肉定食牛肉丼都有配小食及湯兩個牛肉set,但味道上好唔同,想要牛肉味濃、突出就要選擇牛肉定食,連飯上醬汁都有濃郁牛味!門外都有貼上lunch menu,但就同店內嘅有小小不同!門面提提,由於我們太晏食啦,所以入座時,店員已表示有兩款lunch set賣晒啦!
A.沖繩牛肉定食 及 D.牛肉丼
牛肉定食

牛肉丼

都有配小食及湯

門外都有貼上lunch menu,但就同店內嘅有小小不同!

門面