🍴火炙極上鹿兒島和牛(半熟刺身)燒肉碗盛飯 HKD 268用左日本極稀少的石垣島黑毛和牛 由沖繩直送 每隻都有曬出世紙🤤半熟刺身嘅料理方法可以完完全全保留到和牛嘅肉汁香味👍和牛食落去口感綿滑有彈性 同時又食得出肉汁同和牛豐富嘅油脂香🤪店員教👧🏿可以卷埋京蔥食 咁樣可以中和牛肉嘅油脂感 味道上會更加清新 同時都增加左爽脆嘅口感😬🍴火炙極上半熟石垣和牛小碗飯 HKD 96感覺上就係細碗版嘅刺身燒肉飯😂都係用左石垣和牛 同埋做到半熟嘅食感🙈份量來講雖然話細碗 但係一個女仔食感覺上剛剛好😬🍴Venus HKD 64個名好靚✨真身都係一杯好靚嘅Rose Latte 🌹靚靚嘅拉花上灑上玫瑰花瓣😍飲落去有玫瑰嘅清香 同時又有咖啡嘅焦香味 兩者都Balance得好好💜🍴Dark Mocha HKD 69賣相特別 有舊朱古力冰 浮係飲品上邊🤪因為舊朱古力冰 所以杯飲品放耐少少都唔怕因為融冰 令到味道變淡👍飲落朱古力味偏重同有少少黑朱古力既回甘味 整體不錯🥴
🍴火炙極上鹿兒島和牛(半熟刺身)燒肉碗盛飯 HKD 268

🍴火炙極上半熟石垣和牛小碗飯 HKD 96