2024-01-01 41 views
🍔身邊實在太多朋友食過呢間餐廳🍴原來佢係美國🇺🇸英國🇬🇧日本🇯🇵韓國🇰🇷新加坡🇸🇬都有架👍今次我哋終於都可以食到喇💯真係好幸福呢🥰😍一場嚟到❤️我哋梗係睇吓有咩新野試吓啦🥳估唔到呢度會有MOET香檳配魚子醬咁招積喎😅hubby即刻就揀咗海報上的既新品試吓💯好正呀🥳Demi Glaze Mush Burger 🍔安格斯牛肉燒汁蘑菇漢堡🌈呢個絕對係令人難忘嘅burger🍔個醬汁juicy到流曬出嚟👍又濃又重口牛味🐃加埋安格斯漢堡扒、蘑菇同埋流心蛋💯正呀喂🥳🍔FAIRFAX SANDWICH 炒滑散養雞蛋、焦糖洋蔥、車打芝士、洋蔥、是拉差蛋黄醬、自家製奶油麵包🌈好食到飛起👍果然係招牌菜💯包身超級鬆軟✅炒蛋滑到不得了😍仲有細蔥、焦糖洋蔥、車打芝士、沙律醬、秘製醬汁嘅餡料❤️絕對係幸福嘅呋道呀🥰🍾MOET 200ML & 2PCS EGGY BITES 一口薯餅伴魚子醬 配 MOET 香檳Moët & Chandon Imperial Brut Champagne 🌈嘆住香檳食魚子醬真係好爽呀🥳底層係脆卜卜嘅薯餅❤️上面放左口感輕盈綿密炒蛋白✅再加埋埋魚子醬💯最啱配埋 Moet chill 住歎呀🥳🍹

Demi Glaze Mush Burger
🍔安格斯牛肉燒汁蘑菇漢堡

🍔FAIRFAX SANDWICH

🍾MOET 200ML & 2PCS EGGY BITES

🍹MIMOSA

🌈用咗Moet & Chandon Imperial Brut香檳做基底🍾再加埋Eggslut橙汁同埋Grenadine syrup🍇 紅石榴糖漿味道酸酸甜甜✅賣相同日出一樣咁迷人😍好啱鍾意打卡嘅我呀📷