2022-07-14 322 views
📍 光榮冰室應該唔洗我多介紹啦,大家都知佢咩料💛快靚正!不過🐷淨係食過深井分店,食過廿幾次🤣呢間分店有室外位,帶埋狗仔都得!—————————————————————❣️ 叉燒滑蛋飯$51世一✨唔敢話係最好食嘅叉燒炒蛋飯,但係🐷心目中嘅世一 #chuchu推介 仲要好抵,51蚊包飲品冷熱同價!叉燒半肥瘦又唔韌,仲要唔係得一兩舊!炒蛋半生熟又滑又香,仲保留到蛋汁!啲飯嘅硬度啱啱好,有咬口,配埋甜豉油!—————————————————————不專業評分👅好味指數:9/10💰性價比:9/10👍🏻推薦:9/10—————————————————————🏡地址: 光榮冰室 (深井村) (深井)深井深井村54-55號地舖👉🏻好多分店!—————————————————————

📍 光榮冰室
❣️ 叉燒滑蛋飯$51
叉燒炒蛋飯

不專業評分
👅好味指數:9/10
💰性價比:9/10
👍🏻推薦:9/10
—————————————————————
🏡地址: 光榮冰室 (深井村) (深井)
深井深井村54-55號地舖
👉🏻好多分店!