2020-03-01 837 views
話哂住左呢區幾年,點會未食過呢間,佢都算係香港有水準既台灣野食! 有時行過買餸或喉嚨唔太舒服,飲一杯佢既薑檸真係好正(我唔記得佢個名,但我每次都係話薑檸多薑 佢都知我講咩XD),天氣凍既時候就仲正!講番呢餐!佢既食物一向有質素,只係... 可能我大食或者貪心,每次都覺得佢應該要大碗尐,但其實食落係夠既,只係我眼闊肚窄啫XD 咁當然亦可能因為佢好食啦!仲有,每次去到揀小食都好頭痕,因為樣樣都想食,唔係錢唔錢既問題,係食唔到咁多既問題,所以每次都會爭扎要邊款,真的,so far試過既都未伏過! 係位比較迫,不過明既,小店就係要有種親切感^^

2020-01-18
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner