2019-07-30 1139 views
✨ 今日同友人A入咗長洲度假,我地去咗一間食泰國加印度菜嘅餐廳食晚飯。餐廳嘅環境昏暗,其實都幾浪漫,除咗有得食飯,餐廳仲有Shisha Bar,下次可以去試下。✨ Grilled Chicken Tikka👧🏻 印度菜嘅鐵板燒雞,無骨嘅。小妹我同友人A都超中意食!佢地嘅燒雞用鐵板上,會傳出好香嘅燒肉味,而且點佢地嘅薄菏醬,就可以減低燒雞嘅肥膩感。✨ Aloo Paratha👧🏻 印度菜嘅薯仔薄餅。如果熟悉小妹嘅都知道我係一個薯仔控🤤🤤熱愛所有薯仔食物。呢個薄餅,充滿住薯仔粒喺入,再加埋咖哩,其實真係可以好飽。✨ Sweet Lassi👧🏻 印度菜嘅甜酸奶。Lassi除咗原味,仲可以試下芒果或者玫瑰味。
Chicken  Tikka  (Boneless)

✨ Grilled Chicken Tikka

✨ Aloo Paratha

✨ Sweet Lassi
Chicken  Tikka  (Boneless)