2021-04-06 254 views
某個星期日要返工 仲成7點幾先收工 全日冇咩嘢落過肚 超餓!但㡳星期日晚嘅尖沙咀完全係間間都爆哂....打親電話都話walk in full咗 一係walk in要等半個鐘以上😭😭😭好癲!三人行搵咗半個鐘去到金巴利道搵到好多間韓國嘢🇰🇷之後終於入到呢間...🧀炸芝士條 $48不過不失 外面未夠脆 但入面滿滿芝士而且仲有拉絲😋仲有啲煙韌🐟鱈魚片 $118佢係喺個薄餅category入面 諗住鱈魚片薄餅咁特別 一齊諗住試下🍕點知黎到見到其實根本就係脆炸鱈魚🐟何來薄餅😂😂仲要成$118得5片 好貴😓味道正正常常 就係炸咗嘅鱈魚囉😑😑🍗雞鎚雞翼 (Sweet & Spicy) $108有4隻鎚4隻翼 仲有薯條🍟超 好 食!炸得脆 翼同鎚都juicy 仲要每隻都沾上滿滿嘅甜辣醬😍所以真係幾辣下🌶最滿意嘅一樣餸泡菜雞肉炒飯 $78炒得唔夠乾身 但係飯粒食落去好香 吉爆隻蛋🍳撈埋泡菜連飯一齊食😍口感好豐富😍順帶一提 本身已經嗌咗罐啤酒🍻點知食完之後佢又請我飲多罐🍺用啤酒嚟結束了忙碌的一天😀

🧀炸芝士條 $48

🐟鱈魚片 $118