2016-03-02 565 views
今日我一個人食LUNCH! 因為比人放飛機上網搵下有咩食啦! 其實係是但揀一間又唔洗等位!上到黎覺得好靚! 好有文青feel, 裝修簡約! 每張枱上都有小擺設!傢俬以木色為主! 感覺舒適, 仲有sofa 坐, 正!再加埋一塊大玻璃窗, 陽光影射入黎!  舒服呀! 仲要影相一流我order左個all day breakfast + 泡沫鮮奶chotolate!全日早餐既材料有松露炒蛋, 多士, 脆皮腸, 煙肉, 茄汁豆, 沙律菜!店員細心問我 唔通佢知我keepfit, haha!蛋炒得好滑! 松露味好重! 脆皮腸, 煙肉也不錯! 最緊要唔好油! 多士係最好味既!佢烘得好趣! 又有蜜糖! 我諗左好耐, 味道好熟 係邊食過呢! 諗反起原來係好似bbq燒麵包塗蜜糖果d味 超正呀!唯一唔好既係沙律菜帶酸, 多左小小醋! 但都可以接受既!泡沫鮮奶chotolate我叫少少少少奶! 因為我鐘意濃d! 黎到當然相機食先! 拉花好靚呀! 朱古力味道濃郁! 啱啱好唔會好重奶味! 贊呀!埋單係用ipad睇單, 好環保呀!下次同朋友會再黎既! 不錯既選擇!
今日我一個人食LUNCH! 因為比人放飛機

上網搵下有咩食啦! 其實係是但揀一間又唔洗等位!

傢俬以木色為主! 感覺舒適, 仲有sofa 坐, 正!
店員細心問我[你會唔會唔食茄汁豆呀, 不如轉多d菜比你] 唔通佢知我keepfit, haha!
諗反起原來係好似bbq燒麵包塗蜜糖果d味 超正呀!
唯一唔好既係沙律菜帶酸, 多左小小醋! 但都可以接受既!

黎到當然相機食先! 拉花好靚呀!
朱古力味道濃郁! 啱啱好唔會好重奶味! 贊呀!

埋單係用ipad睇單, 好環保呀!
下次同朋友會再黎既! 不錯既選擇!

2016-02-26
$134 (Lunch)