不錯的生日飯局 joeywongtcLevel 12019-09-18160 views Follow 第一次幫襯呢間餐廳,喺Openrice book位好方便,仲有小食優惠,不過因為我地有朋友生日,要左生日優惠,就無得同時使用兩個優惠。餐廳安排左我地坐樓上,環境都唔錯,幾岩傾計,同埋都無趕我地走。 我地叫左每人一個lunch set左至右,上至下L7, L5, L6, L8我就叫左L6個鬆餅超脆,都幾好食,不過成份食曬有啲飽朋友話佢地係果啲餐都好食,而且包埋沙律/湯同飲品,價錢都合理啦過左一陣我地叫侍應上埋個蛋糕,呢度就有啲失望了 因爲個蛋糕有啲細,淨係夠一個人食1不過唔洗錢,又畫埋碟,都算係咁啦!Overall覺得呢間餐廳都唔錯,慶生聚會可以考慮The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare不錯的生日飯局 Plato Cafe & Bistro (吳松街) https://s.openrice.com/QrKT0I0as00Report Post Ratings4Taste4Decor3Service4Hygiene4ValueDate of Visit2019-09-14Dining MethodDine InType of MealLunchCelebrationBirthday