2018-04-28 546 views
係官塘游盪搵野食 隨意去到駱駝🐫7 大廈 (3 座)見好多人排隊等𨋢 就跟人上隔離樓梯。上左三層,就見到呢間。餐牌係店出面。可能時間尚早 見餐廳無乜人 店員出黎招呼。等到朋友仔黎就一齊坐低點餐。點左烤脆皮雞腿扒餐周埋吞拿魚餡餅。塊雞腿扒成隻碟咁大。皮係烤到好脆。個甜品先抵 $50兩個。可以食我成日念念不忘嘅Apple 🍎crumble 細細個 包吾會滯 岩岩好。另外朋友仔要個雜果班㦸。賣相同味道都吾錯。再叫兩杯飲品 荔枝梳打&蜜桃🍑。用左個幾cute嘅杯。飲桶同埋搞搞棒都好得意😎不經不覺全餐廳都坐滿左。好在黎得早少少至有位。上餐速度同服務都吾錯。會再黎
荔枝  及  蜜桃🍑  梳打
雜果班㦸