2008-12-10 5 views
今日返學之前去左呢度食Lunch,去過荃新天地咁多次,今次終於可以試下呢間野啦。佢地係俾左錢之後先有人送野食,真係唔錯。今次要左個自由選,主菜係煙肉火腿闊條麵。小食係焗薯角,甜品有雪米磁。飲品就士多啤梨至尊。個主菜就唔算太大碟,但我覺得都唔錯啦。起碼個忌廉味都幾濃,但又唔會太漏。忌廉汁都係元朗既甜甜咖啡最正。佢地在麵上仲加左杏仁,可以增加口感,幾好呀。不過都係大碟小小會好點啦。而焗薯角就無乜特別,但加上蜜糖芥末醬就正好多啦。個醬真係令平平無奇既薯角增加唔小分數,正。飲品就幾好飲啦,真係感受到低脂雪糕既feel。甜品就係荔枝同芒果味既Mochi,無乜野。整體,食物都算中上啦。服務都幾好,我落完單之後,侍應既刻俾個mochi我。Mochi緊係食完飯先食啦,佢地都好好禮貌咁幫我雪住Mochi先。另外,個薯角佢地俾左茄汁我,但佢地都好樂意幫我換番蜜糖芥末醬。咁好服務同食物,實有下次既

士多啤梨至尊
煙肉火腿闊條麵
焗薯角
雪米磁
$45 (Lunch)
士多啤梨至尊
煙肉火腿闊條麵