2010-11-24 62 views
因為去睇容祖兒演唱會, 決定之前去紅磡搵野食, 見朋友之前黎過唔錯, 所以去試下, 未行到已經聞到串燒味道小小的鋪頭, 得幾張抬, 兩個人打理,order完都要等10分鐘到先燒好, 所以我地食左一round 就夠鐘有幾多選擇, 每種都分川燒同日燒兩種, 川燒有d 胡椒粉, 所以有d辣, 日燒就相對甜d~ 各有各唔同,不過我就覺得川燒香口d~茄子-好食~牛肉,雞肉, 雞翼, 金菇肥牛 - 不過不失, 無乜特別 雞腎, 墨魚嘴- 正!!!豬臂 - 成隻咬, 好味過豬肉串 豬頸肉 - $28,比其他野貴, 原來因為佢好大碟, 唔係太厚身, 不錯虎蝦-重蒜容味, 幾香口, 又大隻蠔- 一般, 而且好細隻 帶子- 比想像好~沙嗲公仔麵 - 好辣!!!! 我食左一啖就食唔到 (我唔係好食得辣), 友人就話好好食
茄子-好食~

牛肉,雞肉, 雞翼, 金菇肥牛 - 不過不失, 無乜特別

雞腎, 墨魚嘴- 正!!!
豬臂 - 成隻咬, 好味過豬肉串

虎蝦-重蒜容味, 幾香口, 又大隻
蠔- 一般, 而且好細隻

帶子- 比想像好~

茄子+牛肉+金菇肥牛+雞腎+雞肉

雞翼+墨魚嘴

豬頸肉+虎蝦+蠔+帶子

2010-11-20
$80 (Dinner)
茄子+牛肉+金菇肥牛+雞腎+雞肉
雞翼+墨魚嘴