2022-03-19 570 views
白田遊最後一站就係👧🏻中學時都有幫襯過嘅九龍堂!記得佢係好受附學校學生+居民歡迎!就算而家學生唔洗返學,下午一點都有唔少人幫襯😆🌟紅燒牛腩拌麵是日精選係紅燒牛腩拌麵🐮,牛腩有大概5-6小塊,重豆瓣醬味,偏甜一點。至於拌麵麵線用上扁麵,點嫌煮得太耐有啲腍身😮‍💨。拌麵醬汁較重醬油味,👧🏻就覺得唔太岩口味啦!份量唔算太大碗,男士們最好叫多個小食啦!🌟原味黃金鹽酥雞🐥Quarantine 咁耐都冇點食過炸物,👧🏻決定大解放叫個鹽酥雞自私食!一份細炸雞$18🍗話就有8粒,實際上我諗10粒都有!鹽酥雞先裹上薄身蕃薯粉,口感不錯,可以內裏雞肉太鞋身冇咩肉汁🥲🥾(唔個係未用左雞胸咁健康?連最鍾諗食雞胸嘅👧🏻都覺得一般),睇嚟今次失準啦!🌟黑糖珍珠鮮奶套餐原本已包飲品,但👧🏻就想叫其他飲品,+$13換咗黑糖珍奶🧋!炒黑糖味頗重,珍珠夠煙靭🥰如果店員可以唔好咁重手,落少啲冰,奶味再濃郁啲就好啦😆

🌟紅燒牛腩拌麵

🌟原味黃金鹽酥雞🐥