旺角飯後甜點,隨機入左呢間甜品屋😊好食,香濃既抹茶味,個人最怕啲甜到死既甜品,呢個岩岩好,吾會太甜,外層蛋糕亦好soft😍紫薯窩夫配雪糕。窩夫同樣甜度適中,但外層硬左小小,入面又吾算好鬆軟。冇道錯呢個雪芭係拎左米豬蓮既,而我好鐘意菠蘿味既甜品,正正係雪糕或雪芭呢類。但講真係失望喎,個米豬蓮係點拎架⋯?上面舊燒菠蘿好酸,仲有啲咬吾開,雪芭係極淡菠蘿味,而且佢甘樣擺法係令人食到好麻煩的,總括而言,有得再簡我吾會嗌黎食,bye!*其實仲食左個芭菲,但吾好食囉,好酸,五個人食到一半已經放棄,而且個杯又好高,好難「不」出黎。*總括而言,我覺得呢間甜品屋不過不失,我覺得未去到拎米豬蓮既級數,但勝在佢既甜品吾會甜到過哂火,好適中,岩我口味。如果係要黎食既話,我suggest大家食綠茶心太軟,其他既你地再諗諗啦,但當然仲有好多甜品我冇試既,哈哈😂😜
旺角飯後甜點,隨機入左呢間甜品屋😊
綠茶心太軟
紫薯窩夫