2005-01-20 10 views
新都城商場冇乜邊間食肆特別吸引,雖然香辣屋其他分店都食過,但見到呢間有個逢星期一至四先有o既特惠二人餐都幾抵,一於試試!餐單包括:泰式拼盤(頭盤) - 春卷、蝦餅及粟米餅各兩件,春卷同蝦餅普普通通,炸粟米餅就幾特別,咬落粟米很甜,口感不錯!星洲咖喱大蝦(主菜) - 做法和配料跟一般咖喱炒蟹一樣,只不過主角由蟹變蝦而已,蝦本身是新鮮的,可惜在走油時可能過火了點,吃落有少少乾身馬拉盞炒通菜、香葉肉碎(主菜) - 兩者都普普通通,肉碎要黎撈飯好好味四式糕點(甜品) - 芒果大菜糕最好食另外點了一個白飯同一杯特飲。可能是夜了冇乜人,上菜的速度很快,而每樣都是即製的!順帶一讚,經理好好人,給了我們一張大單,可以免費泊多兩個鐘頭車!
餐單包括:
四式糕點(甜品) - 芒果大菜糕最好食
另外點了一個白飯同一杯特飲。