2023-10-04 1541 views
中秋正日冇book到枱見呢間餐廳仲有得入座就入左黎食👍🏻就算用餐時間係90分鐘都正常嘅😂首先我個人覺得呢到嘅服務冇其他人講到咁差🤫我問下佢地有咩小菜推薦佢地都好熱情咁介紹😝同埋我覺得都算ok有禮貌😬冰鎮咕嚕肉:呢個咕嚕肉同佢嘅鳯梨咕嚕肉係唔同嘅🤫我覺得佢呢個咕嚕肉脆皮做得幾好😋豬肉都唔算醃得太勁🤏至於周圍嘅生果伴碟最後食曬😂整體黎講都唔錯👍🏻炸蠔餅:呢個炸蠔餅炸得都香脆😋粉唔算落左好多加上蠔仔都足料嘅🤩食到蠔本身嘅味🤤卜卜蜆煲:呢個煲就相對比較失望喇🥲蜆有1/4都唔開😅有d蜆入面仲有d黑色嘅膽汁係到😳湯都算合格但整體黎講係唔合格❌金銀蛋浸小白菜:呢個菜就正正常常啦都冇咩特別😂但如果有少少肉碎係上面就更好了🥰Overall 黎講間餐廳都算合格😉價錢方面會貴過大排檔少少但如果冇咩選擇都可以將就下😂味道:7/10價錢:7/10環境:7/10服務:7.5/10

味道:7/10
價錢:7/10