2023-07-27 8 views
唔係第一次嚟喜聚燒, 因為牆身有富士山畫好特色, 記憶點好深, 窗邊位迎合燈光裝飾真係好靚.覺得最正嘅係佢嘅新鮮雞, 同冰鮮雞係兩件事, 調味好得, 唔會話鹹但好惹味! 佢嘅燒烤同小食都好吸引人. 首先係燒烤. 呢度嘅燒烤料好豐富. 有牛肉、豬肉、雞肉、海鮮同埋蔬菜.牛肉咬落去好滑好嫩! 另外佢哋嘅海鮮都好新鮮同份量十足. 唔使重調味都已經好夠味.最近餐廳每日做緊唔同優惠, 星期二係生啤買一送一!!啤酒嗌咗一個大浪灣一個跑馬地, 個人偏好大浪灣味道比較girly易入口, 配燒物一流!🐔 麻辣雞半隻🍲 麻辣四姊妹🥠 燒珍寶大扇貝🦪 燒貴妃蚌🥩 霜降和牛串🍗 燒雞肉串 🍆 燒茄子🥒 海鹽燒秋葵

最近餐廳每日做緊唔同優惠, 星期二係生啤買一送一!!

🐔 麻辣雞半隻
🍲 麻辣四姊妹