2012-10-20 3350 views
話說我公司搞bbq, 人數眾多, 為方便所以係大尾篤燒烤王門市訂燒烤食品咁我就可以唔洗"葉"野同四圍買野, 一次過搞掂晒!我早一日上網down佢張order form 打電話落order既!一路落個位姐姐亦無話有任何問題! (態度都ok)到我落完, 因為我訂既野太多, 所以佢話要晏少少打黎覆我total 幾錢!我總數訂左3千幾蚊, 要求送貨, 要加$90ok, 你準時送到俾我加錢無問題!訂幾千蚊野一樽蜜糖都無得送 講左幾次先肯送紙碟同膠叉第2朝送貨,比我要求既時間遲左九個字送到, 好彩我下午先燒,所以問題不大!但佢地竟然可以送漏幾袋野, 仲要係因為佢地送完貨俾我張收據有問題我打番俾佢地先同我講!因為公司event 要收據claim數, 但佢俾我張收據係用塗改帶塗過個銀碼= =然後我收貨後即時打去要求佢地換過張俾我, 但個人話要去番佢地大埔門市換!算, 反正我有野要出大埔買! 然後佢係同一通電話入面話我知佢頭先送漏左2盒羊俾我, 可以到時順便拎番! 咁係咪我唔打黎你就唔會送番俾我>?>??然後我就要由上水揸車出大埔去換,同拎番我個兩盒被遺漏的羊肉去到換收據當然無問題
咁我就可以唔洗"葉"野同四圍買野, 一次過搞掂晒!

一路落個位姐姐亦無話有任何問題! (態度都ok)
我總數訂左3千幾蚊, 要求送貨, 要加$90
ok, 你準時送到俾我加錢無問題!

訂幾千蚊野一樽蜜糖都無得送

講左幾次先肯送紙碟同膠叉

算, 反正我有野要出大埔買! 然後佢係同一通電話入面話我知

然後我就要由上水揸車出大埔去換,同拎番我個兩盒被遺漏的羊肉

去到換收據當然無問題, 我亦都無咁好氣去話全何人!
你俾番我應該要有既野我就ok!

換完後幫我落order既姐姐有say sorry,再俾番個兩盒羊肉我!
同埋,,完來佢仲送漏左一大袋蕃薯+ 什菜lor!!!!!!!!

好在我有人有車陪我黎姐,我一個女仔點拎?
仲要漏咁多野!!!!!!

今次真係有點激氣! 以後買都唔好送貨! 亂黎!

* 同我明明點左蒜茸雞中翼 無點乳香雞中翼 但佢比左 乳香雞中翼 我,
極度難食, 最後係無人掂過!

特製燒鱔柳 亦都麻麻, $173 一磅有5,6舊........ 好普通!

d 咖喱魷魚翼 係"un"到咬唔到!!!

其他野正常,不是太特別!!!
2012-09-21
Delivery