樓下新開 之前食過銅鑼灣店 不錯 滿心期待 但結果不得不給劣評6/1 晚上約6:30入座 約七成滿 因要等埋家人先嗌餐 坐陣 期間見到好多野食已經賣哂 有幾枱坐低都走人我同家人分別叫左個晚餐B/ 茶餐/ 燴牛脷意粉晚餐B跟餐湯餐包飲品茶餐跟飲品 燴意粉散叫 再另加一杯飲品***************晚餐B上左餐湯 未有餐包2-3分鐘後 對面位先生有餐湯+餐包 我問侍應點解我未有餐包 (之後先知道原來佢係so called老闆娘)之後1-2分鐘後 此人拎左籃餐包 有兩大個 話:你咁恨食包 我請你食多個-.- 咩態度 我都reject左 因為我唔係貪佢個包****************同時 我個晚餐B黎喇 咦望一望 點解唔係我叫既野食我雙眼見到既晚餐B係黑椒豬排飯佢比左個滑蛋xx飯 總之唔係我叫既野我問番果個老闆娘 佢望一望個餐牌 佢話 丫 呢個係午餐牌 我地未換晚餐牌係另一個然而我坐既角度 只係可以見到佢口中既「午餐牌」既然唔岩食 我話咁麻煩幫我退左個晚餐B(包括個飯 餐湯 餐包1個 飲品)即係我地只叫左茶餐包飲品+散叫燴意粉+散叫飲品一杯**********************
我同家人分別叫左個晚餐B/ 茶餐/ 燴牛脷意粉
佢比左個滑蛋xx飯 總之唔係我叫既野

我問番果個老闆娘 佢望一望個餐牌
佢話 丫 呢個係午餐牌 我地未換
晚餐牌係另一個
然而我坐既角度 只係可以見到佢口中既「午餐牌」

既然唔岩食 我話咁麻煩幫我退左個晚餐B
(包括個飯 餐湯 餐包1個 飲品)
即係我地只叫左茶餐包飲品+散叫燴意粉+散叫飲品一杯
**********************
好啦 期間 幾位侍應不停擺低好多唔屬於我地既食物
一開始 我都好聲好氣話唔係我 已經齊哂
佢仍然再擺
我叫侍應問清楚個老闆娘有咩要擺低啦

老闆娘大大聲單打我
對住侍應講 「睇清楚先擺低啦 做錯又比人鬧架喇」
************************

店面餐牌混亂
侍應發夢
老闆娘無禮+懵

無理由需要幫襯吧!!!! 劣評
(我好耐無打食評都要打呀 情況幾差!!!)
2018-01-06
Type of Meal