(Non-member)
2006-10-08 1 views
我老實講食自助韓燒,都係想食到飽飽出返黎者,其他環境呀,服務,坐得好唔好都仲係其次;不過呢間真係.... (費事講太多粗口啦), 我同個friend兩個人黎呢度食坐左張四人台,燒燒下隔離個兩位食客走左啦,個侍應夠膽死叫我地移去另外張台畀其他4人坐呢張台,真係有無攪錯,呢度唔係茶餐,西餐呀,話轉就轉呀,我剛開始燒都無所謂啦,不過我地係燒緊食物呀,點轉呀,個又話無野o既我成個爐幫你搬過去呀,又咁又咁,我個friend都無話唔想轉呀啦,佢仲好想迫我地轉咁,咁我就即刻講,不如賣單啦(我地只係食左3個字度),佢聽完呢句至肯收手,佢行返去門口等位處仲好似唔順氣咁,同其他侍應講返,我同我個friend真係興到爆呀,咁惡劣o既態度都有o既,我懇請閣位人士,由其兩人搵食,切勿去該店幫襯!!!