2015-07-23 549 views
由於今日天熱太熱喇,放半晝又唔想四圍去就膽粗粗試下呢間滋味館近近地喺屋企附近唔駛行咁遠。望入舖頭見到都有幾枱客,應該唔差呱。我order左豬軟骨拉麵同薑汁豚肉飯行街,心諗呢兩樣野差極都唔會太過份呱。等左10分鐘咁上下都算快,因為太肚餓關係急急腳行返屋企準備開餐。佢地碗豬軟骨拉麵都幾細心麵同湯分開上,諗住掂喇又幾好喎,一啖咬落去啲所謂豬軟骨就出事喇,啲軟骨硬到呢又未熟透,叫豬硬骨就差唔多,真係超失望(已對佢冇咩希望) ,個湯底好似(出黎乜乜公仔麵既海鮮麵湯咁,唉!真係。。。。。個薑汁豚肉飯仲攞命白烚豬肉,個汁一啲薑味都冇,個飯1pat1pat咁。該軟唔軟該硬唔硬。講真一個餐三十幾蚊,都唔係咁呀?!唉。。。。。肯肯定冇下次!!!!
兩個餐
薑汁豚肉飯
豬硬骨拉麵
出黎乜乜公仔麵海鮮湯
豬硬骨拉麵
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$32 (Lunch)