2019-09-17 1060 views
尋日突然想食炒烏冬 諗唔起邊到好食 記得席前有 而且近屋企 所以明知味道一般都去買7點幾鐘到 要炸豬烏冬 收銀姐好心提我話即場炸 要等 ok 見有d位吉出嚟出面又熱 有禮貌問聲可唔可以坐住等 佢話唔比 有人留枱 要等出去等 即刻黑左面 我外賣已經加左錢 點解唔可以坐係度等? 算我忍 之後係出面喪等 等到遲過我order既人都走埋我忍唔住入去問個外賣搞成點 有個4眼男服務員幫手跟 好快我見到原來一早做好 我火都嚟話佢地又要我企出去等但整好又唔出聲 個男仔道歉無句話唔知原來係我叫大佬你整好唔拎出嚟你梗乜春都唔知啦 係咪要我每5分鐘入嚟問你一次? 返到家 已經唔熱 味道一般 份量略少
返到家 已經唔熱 味道一般 份量略少
TakeAway