2021-06-02 386 views
約了朋友出來傾偈食飯,搵到呢個cafe,食物質素方面,自己就唔太滿意。。一個湯、主菜、飲品,需要加一,埋單$160最後餐茶。。我冇影到,要了杯凍檸茶少冰,而冰的份量是佔了3份2。。糖水是自己加,但朋友們都先點了餐茶,侍應最後將枱上用剩的勁少份量的糖水遞給我,我當時都諗轉頭會加糖水比我嘛?最後都冇,我本身都唔飲太甜,但成杯野淡而無味。。同走甜無分別,因為同朋友傾緊事,就廢事再叫侍應來。。真係有點求其。。餐湯係甘筍忌廉湯,一般,無特別,唔算香濃,伴碟的多士更不值一提😅主菜——蟹肉蕃茄忌廉扁麵,個麵口感好硬。。醬汁一般,蟹肉好多碎殼可以證明真係蟹肉囉,但又無食到鮮味,可能醬汁遮蓋了啦。。
一個湯、主菜、飲品,需要加一,埋單$160

真係有點求其。。

可以證明真係蟹肉囉,但又無食到鮮味,可能醬汁遮蓋了啦。。
蟹肉蕃茄忌廉扁麵