2010-02-08 28 views
今日on 居居一個人入南丫島諗住影下相, 入去前做足功課睇下有無特式餐廳, 最後就選左呢一間!由碼頭行過去都要花小小時間, 不過都唔太遠, 入到去一打開menu, 嘩!! 有好多野食呀! 但全部都係英文.... 小弟英文係有限公司, 不過點個餐都仲可以ga, 而且menu 有晒相就算英文唔太好都無乜問題, waitress 係香港人, 放心晒遠道而來我係諗住食 burger! 睇完menu便點了 tofu burger!! 等呀等, 等ga 時候拎住相機不停影店內的擺設, 有點似大鄉里...cafe 入面放左好多書好多擺設, 真係好靚, 放假黎呢d 咁ga 地方放鬆下先似樣架嘛!都等左幾耐, 卒之都等到喇! 個包黎度熱勒勒, 仲脆卜卜, 好正!!薯條都係熱架!! 啱啱炸完出黎! 正! 用黎點薯條ga 蕃汁唔知係咪自已整ga 呢, 唔係一般ga 茄汁, 係有蕃茄肉架!整体黎講非常好! 前後係餐店逗留了 一小時, 下次黎我會坐耐d!!

唔係一般ga 茄汁, 係有蕃茄肉架!

tofu burger! 個包同薯條又熱又脆!
有蕃茄ga 蕃茄醬!
有幾個放滿書ga 書櫃
2010-02-08
$130 (Lunch)
tofu burger! 個包同薯條又熱又脆!
有蕃茄ga 蕃茄醬!
有幾個放滿書ga 書櫃