2016-03-29 511 views
星期日既第一餐,諗住開開心心食碗貴少少既雲吞麵,點知食食下哇好開心呀有隻蟲!並不是菜蟲!係污jo先會有既蟲!雖然話換比我,但我已經食左幾啖覺得個胃好唔舒服!咁就幫我取消左!但我覺得佢地服態度好差!我並不是自由行!而且我都有禮咁同佢地講!但食物有蟲竟然對唔住或者唔好意思都無講,仲好似串串供咁!跟餐既蘿蔔糕收左正價又無話我知,如果唔係我地就會唔要!到收錢先覺得怪!以為收多,原來計原價!好似明屈我錢!我地食左一啖就覺得周街買既仲好食過佢!完全無味,連蘿蔔味都無!超差呀!本來碗雲吞麵同個牛腩飯係幾好食架!可惜有蟲!態度又差!又有小昆蟲飛飛下!我覺得去食街邊大排檔都仲開心過食佢!
2016-02-28
$60 (Tea)