2016-06-02 5853 views
天氣熱左咁多有時都唔想食啲熱辣辣既野所以叫個「炸醬撈麵」食 $32 少少酸辣夠晒開胃撈麵重點係要夠多醬咁先夠撈個麵嘛依間真係夠晒足料價錢就普普通通,唔算超抵食不過依間店出名係蛋牛治所以小妹果次都排左好耐先食到餐廳門口仲要有個牌寫住「馳名蛋牛治,請排隊就座」所以呢,一睇個牌就知應該經常有人排隊食我地點左依個「公司三文治」$30($29+$1烘底)個蛋牛又唔會炒到太乾,仲有少少蛋汁係入面拼埋火腿餐肉(報紙所講的致癌物,但唔理啦)真係大滿足另外我地都叫左個淨蛋牛治share食對比番公司三文治,公司好味啲不過蛋牛治入面果個蛋牛真係堅正既見到隔離檯個多士咁吸引小妹都有叫番個同朋友開心share 「西多士」$19其實一入餐廳望到掛牆果個餐牌,見到有幾樣野食係用紅色字寫,其他用黑色字寫都大約估到係紅色字代表熱賣除左馳名蛋牛治、西多士,仲有南乳豬手麵不過今次食唔到咁多,下次先試個豬手麵講番個西多士,本身上面無加煉奶係朋友極力推介話加煉奶好味所以同侍應講話加煉奶結果朋友真係無介紹錯,果然識食好似奶醬多既西多士版下次你地食西多士既時候都可以試下食依啲梗係飲番杯紅豆冰紅豆唔算好大粒,但都好味既
天氣熱左咁多
有時都唔想食啲熱辣辣既野
所以叫個「炸醬撈麵」食 $32
少少酸辣夠晒開胃
撈麵重點係要夠多醬
咁先夠撈個麵嘛
依間真係夠晒足料
價錢就普普通通,唔算超抵食
不過依間店出名係蛋牛治
所以小妹果次都排左好耐先食到
餐廳門口仲要有個牌寫住「馳名蛋牛治,請排隊就座」
所以呢,一睇個牌就知應該經常有人排隊食
我地點左依個「公司三文治」$30($29+$1烘底)
個蛋牛又唔會炒到太乾,仲有少少蛋汁係入面
拼埋火腿餐肉(報紙所講的致癌物,但唔理啦)
真係大滿足
另外我地都叫左個淨蛋牛治share食
對比番公司三文治,公司好味啲
不過蛋牛治入面果個蛋牛真係堅正既
見到隔離檯個多士咁吸引
小妹都有叫番個同朋友開心share 「西多士」$19
都大約估到係紅色字代表熱賣
除左馳名蛋牛治、西多士,仲有南乳豬手麵
不過今次食唔到咁多,下次先試個豬手麵
講番個西多士,本身上面無加煉奶
係朋友極力推介話加煉奶好味
所以同侍應講話加煉奶
結果朋友真係無介紹錯,果然識食
好似奶醬多既西多士版
下次你地食西多士既時候都可以試下
食依啲梗係飲番杯紅豆冰
紅豆唔算好大粒,但都好味既
2016-04-11
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea