2020-03-12
肚餓了又一間黃色良心小店,見幾個朋友去過食完評論幾好,上星期襯平日少啲人既夜晚帶男朋友去增下肥🙊 我地6點半已經去到,小店啱啱落完埸所以我地係果晚第一枱客,見到店舖入面痴住既poster同紙張覺得好本土!首先叫左個人人黎一定會試既辣味黃金薯條($62) 男朋友本身話 肯定係用粉㗎啫。點知真係食得到一粒粒既咸蛋黃,配上熱辣辣既薯條真係不得了!串燒又點少得海鮮呢,我地叫左原條燒鰻魚($62),份量十足,CP值勁高!同埋超級惹味既勁辣扇貝($68/2) 真係辣得黎係爽果種,同埋粉絲食真係無得輸。微辣肉碎茄子($49) 即燒即上都基本啦,juicy到爆又夠晒重口味,最令人意外既係佢既肉碎係多。到。爆!勁唔孤寒!最後我地依啲食肉獸又點少得食肉😙 金茹牛肉卷($39) 外脆內軟加上好多汁,牛肉又有成兩層咁多。燒豬頸肉($69) 份量多,口感爽脆滋味。雞肉卷($39)同燒雞翼($30)表現正正常常。整體而言我覺得除感價錢偏高少少之外,都無咩可以挑剔既地方,強烈推薦大家去食佢既辣扇貝!