當真心掛念某間店鋪,就會無視要排隊一個鐘的痛苦,無視明知香港價格虛高的事實,無視曾經揚言絕不回港跟風排隊的過往。而我,終於係按捺左足足兩個禮拜之後嘅哩一日,忍足住衝過去了卻心願。回頭率:🌕🌕🌕🌕🌑環境:🌕🌕🌕🌕🌑服務:🌕🌕🌕🌑🌑份量:🌕🌕🌕🌕🌑味道:🌕🌕🌕🌕🌑價錢:HKD125/Pal【Summary】原來鹹班戟都好好味&甜班戟一定唔會錯。——————————————————————◆芝士慕斯雜莓醬班戟>◇HKD128 😍依然係熟悉的味道。鬆軟有彈性,微微的濕潤感,豐富的蛋香味,伴住順滑的忌廉,係幸福的感覺啊!!雜莓醬食落係普通果醬,其實我唔算好中意有果肉嘅口感,不過酸酸地幾開胃。◆厚切煙肉炒蛋鹹班戟◇HKD128😍事關冇食晚餐真係太肚餓,決定試下鹹班戟,竟然味道有驚喜。鹹版似全麥班戟,比甜版多左麥香同咬口,鹹鹹甜甜嘅味道幾得意。煙肉厚切,煎得啱好唔會過火。炒蛋一般,唔係平時嘅滑蛋,香味有所欠缺。沙律一般,擺盤好求其,不過柚子汁頗開胃。💁🏻‍♀️平日可以網上book檯,唔駛排得咁辛苦💁🏻‍♀️8點半左右就已經截龍,入座之後要再等半個鐘先有得食,絕對考驗耐性💁🏻‍♀️其實真係中意食先

回頭率:🌕🌕🌕🌕🌑

芝士慕斯雜莓班戟

◆芝士慕斯雜莓醬班戟>◇HKD128 😍

厚切煙肉炒蛋鹹班戟
◆厚切煙肉炒蛋鹹班戟◇HKD128😍
事關冇食晚餐真係太肚餓,決定試下鹹班戟,竟然味道有驚喜。

💁🏻‍♀️平日可以網上book檯,唔駛排得咁辛苦
💁🏻‍♀️其實真係中意食先肯排,否則咪搞了...多謝肯陪我排隊嘅天使👼🏻
厚切煙肉炒蛋鹹班戟
芝士慕斯雜莓班戟