已經想食好耐,但一直都未有機會終於都食到啦!!!我地去左中環依間分店食, 當日有1/3座位被圍起(不知道是因應疫情或人流量不大)店面都幾大, 當天有大概10幾20人, 人流不多BUGERS分幾種,有STANDARD SIZE同LITTLE SIZE大細價錢差$20有漢堡、芝士漢堡、煙肉漢堡、煙肉芝士漢堡, 然後再分大同埋細SIZE當日同男朋友二人叫左一個芝士漢堡(標準)同埋一個煙肉芝士漢堡(細)佢有一張小卡, 上面寫左較常會吃, 共十五種配料包括:生菜、蕃茄、洋蔥、酸瓜、青椒、墨西哥辣椒、各類醬料等等亦可以跟隨卡上的15種配料向店員提出加減, 十分貼心當然仲有一個唔可以唔食嘅薯條,叫左一個REGULAR SIZE及汽水以及可以自行取想吃的花生, 飲食免費啊~付款後, 店員給我們一個杯子, 自行斟飲料(Soft Drink)薯條好好食啊!!!!好脆好香,仲有薯仔味(唔似某連鎖店哈哈)-1號的標準比2號大一點,薯條份量都幾多,兩個人一定會飽!!-1號的芝士漢堡(Standard)2號的煙肉芝士漢堡, 煙肉就有少少乾身, 都係食返regular可以啦,哈哈而免費任食的花生, 就都幾偏咸,而且
已經想食好耐,但一直都未有機會終於都食到啦!!!
我地去左中環依間分店食, 當日有1/3座位被圍起
(不知道是因應疫情或人流量不大)
店面都幾大, 當天有大概10幾20人, 人流不多
大細價錢差$20
佢有一張小卡, 上面寫左較常會吃, 共十五種配料包括:
生菜、蕃茄、洋蔥、酸瓜、青椒、墨西哥辣椒、各類醬料等等
亦可以跟隨卡上的15種配料向店員提出加減, 十分貼心
以及可以自行取想吃的花生, 飲食免費啊~

1號的芝士漢堡(Standard)

而免費任食的花生, 就都幾偏咸,而且一剥開就會好碎,好容易飛到周圍都係,
所以食得曬先拎,唔好浪費。
Other Info. : 店員見我地揀配料揀得有d耐, 好似有少少唔耐煩:(
2020-10-06
  • 芝士漢堡,薯條