//menu已轉,無咗呢個芫荽包啦\\-🍔芫荽芝士不可能漢堡 $138☕️燕麥奶latte 跟餐+$24 -第一次食素年同時又第一次食植物肉漢堡,唔抗拒芫荽嘅人見到芫荽包張相,就決定要食佢🤩無留意到食物份量比較大,一嚟到枱真係「嘩」一聲,咁大份嘅😟。麵包有烘過(好似奶油豬咁,脆脆哋)。芫荽放喺純素芝士上面,搶眼。初嘗植物肉,估唔到佢可以好似牛肉咁,中間有幾分粉紅色,真係幾似。至於味道就當然無牛肉味,不過口感同樣實在,好似食緊肉咁。除咗主角芫荽包,配嘅蕃薯薯條,甜而香脆。由於食物份量真係好足料,如果你自問好大食,素年嘅份量絕對夠填飽你個胃。普通人都係預埋朋友去食好啲,唔係就每樣剩低一半㗎啦🥲叫主食有跟餐飲,可以揀熱玄米茶或者凍伯爵茶。想飲咖啡亦可以加配,我就試咗佢哋嘅燕麥奶咖啡☕️。

//menu已轉,無咗呢個芫荽包啦\\
🍔芫荽芝士不可能漢堡 $138
☕️燕麥奶latte 跟餐+$24

除咗主角芫荽包,配嘅蕃薯薯條,甜而香脆。

叫主食有跟餐飲,可以揀熱玄米茶或者凍伯爵茶。
燕麥奶Latte

想飲咖啡亦可以加配,我就試咗佢哋嘅燕麥奶咖啡☕️。