2009-11-09 9 views
絕對需要係openrice講一講呢間餐廳!第1,waiter態度勁差. 當晚拎完ticket之後,行左陣再返黎.點知已經過左張ticket既n.o,門口個waiter就俾過張我地,要重頭排過.我睇下張ticket,明明話過左5個先要重新輪後,於是同佢講,佢唔好意思都冇一聲,just say:哦,睇少左個,下張俾你囉. 說話態度仲極之惡劣! 走既時候,我問返同一個人,佢地公司有冇email之類,佢望都冇望我,就講左句:冇wor! thats' it!!咁既態度,係冇service之餘,客人更加要受氣,真係火都黎.第2,食物質素低. 基本上當晚唔係貪方便,絕對唔會去試佢.shusi係一般quality,只係得個大字.有個waitress介紹飛魚刺身,要左半客試下,價值138$.i'm sorry,只係食左4塊,138$我豪俾你.實在係難食.第3,環境惡劣!餐廳無論出面定入面都好多蚊.d檯又迫.迫到同隔離檯既食物''痴''埋一齊.攪到個waitress收隔離檯d野時收埋我地杯茶.叫左2次都唔俾返我地.oh my god!大家喜歡等,喜歡餵蚊,喜歡俾錢買難受的話,可以一試.
絕對需要係openrice講一講呢間餐廳!

大家喜歡等,喜歡餵蚊,喜歡俾錢買難受的話,可以一試.
2009-11-08
$270 (Dinner)