2018-02-08
真係忍唔住要打番篇劣評!呢間野食物質素同價錢不成正比 ,服務只限於一入黎sell你野嗰下。「大蜆」「魚」「龍眼水」.... 會大大聲笑笑口咁同你講。我地問:「可唔可以比杯水?」佢:「你嗌左野先啦 我地就會俾水你」ok fine.當我地開聲嗌「大娘招牌三文治」嗰下,佢個樣即刻變左,但都笑笑口再sell 個蜆。當友人嗌個湯河 即刻秒速黑面然後指住另一位友人問 咁你食乜。最後我地嗌左一個三文治($48) 一個湯河($68) 一個豬頸肉飯($78) 同所謂嘅招牌炒飯($98)份量適中, 但賣相同個味都認真 好普通 !完全唔洗諗,係零河內嘅味道 !求其連鎖式茶記level 或以下!呢個價位 真心唔值!當然 我地要求嘅水係無出現嘅,直至問左3次 再問攞個餐牌就有啦其實個餐牌有粉麵包選擇 就預左有人只食呢啲。唔通一定要嗌小菜,先有番好少少態度?
「大蜆」「魚」「龍眼水」.... 會大大聲笑笑口咁同你講。
我地問:「可唔可以比杯水?」
佢:「你嗌左野先啦 我地就會俾水你」
ok fine.
份量適中, 但賣相同個味都認真 好普通 !
完全唔洗諗,係零河內嘅味道 !
求其連鎖式茶記level 或以下!
呢個價位 真心唔值!
大娘三文治
Other Info. :