2018-09-05 409 views
曾經排長龍嘅葵廣芝士撈麵,宜家買野食嘅人已經寥寥可數。可能係葵廣競爭好大,亦都可能係芝士撈麵嘅味道已經唔及從前⋯今次點左芝士撈麵加粟米,以前有普通麵條揀,覺得幾好味而且仲平過公仔麵$2,但今次已經無普通麵條呢個選擇,第一個感覺係覺得佢地唔入貨成機迫人揀公仔麵賺多$2。可能係陰謀論,但普通市民咁樣諗都好正常啫雖然無咩人買,但係都要等好耐先整好🤔個撈麵嘅賣相其實同以前無咩分別,芝士汁嘅份量都好多,足夠撈哂成個麵,但芝士汁嘅味道已經比以前淡左好多,無左以前果仲濃味⋯係有少少失望嘅⋯葵廣真係太多選擇,下次都真係未必會再揀呢間,希望老闆可以整得返以前果個味出黎吸引返d客仔喇!

雖然無咩人買,但係都要等好耐先整好🤔

係有少少失望嘅⋯
2018-09-03