2019-02-18 213 views
Mango tree.呢間賣泰菜嘅餐廳裝修好靚,又有吧枱,就咁睇一啲都估唔到係食泰菜🙊講環境佢真係冇得輸,推介👍🏻👍🏻👍🏻但講到食物,佢就唔係話咁出色姐,小妹都叫左好多味菜試下,有啲冇影到相🤣..👀先講小妹推介嘅食物:👍🏻👍🏻燒豬頸肉燒得好香口同juicy, 肉質口感同味道都一流,配埋佢獨特辣醬汁😍😍佢係全部之中最好食👍🏻👍🏻炒金邊粉金邊粉外圍有一層煎蛋網包住,裡面唔油,乾身岩岩好,值得一叫🙂👍🏻燒豬仔骨Juicyyyy😍👍🏻柚子大蝦沙津好多袖子,粉粉分明😍😍 👍🏻燒雞佢跟埋個糯米飯,齋飯但煮得夠乾身, 夾埋黎食幾好👍🏻👍🏻椰汁糕糕入面加左啲芋頭鹹味嘅餡,幾好食👍🏻cocktail Mango lim同watermelon兩款都唔錯👍🏻青檸梳打真味道(但小妹最中意千兩加左糖漿個杯🙈)..👀唔推介嘅有:👎🏻湯大蜆清湯同冬陰公都唔岩我口味,但好中意香草味嘅朋友可一試,佢好重味👎🏻👎🏻👎🏻燒牛扒呢個堅難食🤣勁嚡又韌😭👎🏻椰子雪糕好普通,可能我過份期待啦🤣唔係又真椰子造成,裡面有少少椰絲。
Mango tree
👀先講小妹推介嘅食物:
👍🏻👍🏻燒豬頸肉
👍🏻👍🏻炒金邊粉
👍🏻燒豬仔骨
Juicyyyy😍
👍🏻柚子大蝦沙津
好多袖子,粉粉分明😍😍 👍🏻燒雞
佢跟埋個糯米飯,齋飯但煮得夠乾身, 夾埋黎食幾好
👍🏻👍🏻椰汁糕
糕入面加左啲芋頭鹹味嘅餡,幾好食
👍🏻cocktail
Mango lim同watermelon兩款都唔錯
👍🏻青檸梳打
真味道(但小妹最中意千兩加左糖漿個杯🙈)
👀唔推介嘅有:
👎🏻湯