下雨天嚟食老闆娘米線 lizloveseatingLevel 32017-09-21210 views Follow 平時嚟到都10幾廿人排隊,可能咁啱今日打風又落雨,前面只係得 2 個人排隊,點都試下啦!我哋試咗 2 款,分別係『蟲草花薑酒湯雞肉米線』同埋『麻辣湯米線』。 『蟲草花薑酒湯雞肉米線』湯底比較特別,所以覺得應該要試下。為咗唔想配料影響到湯底嘅味道,呢個米線係唔俾加配料。湯底唔錯,清清地又帶點藥材味道,不過雞肉就好似梅梅地。『麻辣湯米線』因為第一次食,所以試小辣。湯底味道 OK,但略嫌佢唔夠辣(可能真係要中辣或大辣先夠),反而好麻。食完大大碗米線,我哋仲加咗小食『招牌酥炸雞球』,每件雞件都好夠份量呀!本身想試埋招牌嘅『魚肉響鈴』,但真係食唔落啦!The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare下雨天嚟食老闆娘米線 老闆娘雲南米線 https://s.openrice.com/QrKT0oz6LW0Report Post Ratings4Taste3Decor3Service3Hygiene4ValueDate of Visit2017-09-03Waiting Time10 Minutes (Dine In)Spending Per Head$55 (Dinner)