2008-07-22 25 views
今日遲咗出門口, 去到黄金廣場樓下等lift又等咗幾分鍾, 成點二先去到大自然素食, 差不多full得七七八八, 我哋冇book位, 唯有搭枱啦, 我哋三個人 和一個陌生人 坐埋一張6人枱, 都好闊落.三個人食lunch, 叫咗個 $128二人套餐 和一個午市套餐.$128二人套餐 包括 1 小食, 1 湯 和2 個飯或餸 : 我哋選擇了雞絲粉皮, 紅燒雞絲翅, 酥炸蟹鉗, 沙爹生根鰻魚煲.午市套餐就 選擇了白菌汁南瓜雞飯, 跟例渴.我最怕果D油淋淋和染色的素食, 但呢度一般都算自然和清淡. 我最鍾意係個沙爹生根鰻魚煲, 鰻魚用豆腐加紫菜造, 好有口感, d三色椒和生根都好入味. 不過個酥炸蟹鉗就 樣衰D, 貎似阿闊Waitress 一般年紀比較成熟, 然而手脚都很勤快.揾食艱難, 臨尾埋單, 找晒D 一蚊銀俾我, 唔使咁呀.

午市套餐就 選擇了白菌汁南瓜雞飯, 跟例渴.

不過個酥炸蟹鉗就 樣衰D, 貎似阿闊

Waitress 一般年紀比較成熟, 然而手脚都很勤快.

揾食艱難, 臨尾埋單, 找晒D 一蚊銀俾我, 唔使咁呀.

套餐menu
沒有麻醬的雞絲粉皮
酥炸蟹鉗:貎似樣衰阿闊
好入味的沙爹生根鰻魚煲
$58 (Lunch)
沒有麻醬的雞絲粉皮
好入味的沙爹生根鰻魚煲