2019-07-21 812 views
差唔多每星期都會去食佢地既下午茶,主要原因係價錢經濟實惠之餘,質素亦十分之高🤤!每次去食兩個人唔洗一百蚊都走得返出黎🥺除咗下午茶,佢啲lunch set都好抵食架👍🏻👍🏻👍🏻小店座位唔多,而且好受附近街坊歡迎,所以次次黎到,門口都已經聚集咗一堆人係度等候🙊,但係等候時間唔算長,每次都係等咗一陣就入到🥳------------------------------⭐️菜色推介:(1)下午茶-脆炸粗薯條🍟併玫瑰蜜糖雞翼 ($36 連飲品)- 薯條炸都幾脆,配上蜜糖芥末、黑松露同茄汁三種醬,小編極之鐘意佢地個黑松露醬😍,好重既黑松露味再配有少少淡香,次次都會比我點哂(如果可以㨂3隻都係黑松露就好喇🤤);就算茄汁都係舖頭自己調配,味道偏酸,十分之開胃😚- 雞翼肉質鮮嫩,配上蜜糖味甜甜地,仲有淡淡既玫瑰味🌹(2)其他-田園炸雞🐥漢堡配薯條($60不設飲品)炸雞皮脆肉嫩,配上菠蘿、生菜同蜜糖芥末醬,啲汁爆哂出黎,食到舐舐脷😋
⭐️菜色推介:
- 雞翼肉質鮮嫩,配上蜜糖味甜甜地,仲有淡淡既玫瑰味🌹
(2)其他-田園炸雞🐥漢堡配薯條($60不設飲品)
2019-07-13
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)
$48 (Tea)