星期六日都有午市同下午茶套餐仲有加配小食優惠(每個餐可以追加一款),款式配搭選擇好多👍🏻下午茶免茶介、免加一,好抵食!✨排骨粗炒麵 $50 4.6/5估唔到下午茶都咁大碟😍排骨好夠軟淋 啲肉唔會柴。色水炒得好靚 味道幾好亦唔會太油膩 我哋都好鍾意食👍🏻仲有冬菇同筍片✨雞扒擔擔麵 $50炸雞扒既炸粉略嫌有啲厚 不過都炸得好脆😬面質好滑 擔擔面湯底好有花生味好濃稠 啱晒重口味嘅我😍但都幾辣下🌶唔食得辣嘅要注意啦❗️✨雪菜肉絲炒年糕 $50味道上比較清淡 好多薑絲同筍絲 整體都幾重薑嘅味道年糕整得好夠軟😂唔怕會食到胃痛✨小籠包(4件) (加配優惠$25)4.5/5新鮮出爐熱辣辣👍🏻皮好薄、湯汁足夠,而且吾會肥膩✨鮮肉鍋貼(2件)(加配優惠$15)個底煎得好脆 肉餡夠大舊 記得要趁熱食啊👍🏻✨生煎包(2件) (加配優惠$15)包皮唔算厚 肉餡同鍋貼嘅一樣 鍾意佢個底有好多芝麻😍好香呀!飲品:都有幾多款選擇,可以選擇咖啡、奶茶、檸檬茶。另外特別啲可以揀豆漿、酸梅湯、西洋菜蜜、柚子茶。酸梅湯都算幾濃味😬夠酸 唔錯服務都幾好,員工好殷勤,又幫忙加水、見到枱面濕咗又主動幫手抹、仲主動拎辣椒醬俾我哋🤣👍🏻

✨排骨粗炒麵 $50 4.6/5

✨雞扒擔擔麵 $50
炸雞扒既炸粉略嫌有啲厚 不過都炸得好脆😬

✨雪菜肉絲炒年糕 $50
味道上比較清淡 好多薑絲同筍絲 整體都幾重薑嘅味道
年糕整得好夠軟😂唔怕會食到胃痛

✨小籠包(4件) (加配優惠$25)4.5/5
新鮮出爐熱辣辣👍🏻皮好薄、湯汁足夠,而且吾會肥膩

✨鮮肉鍋貼(2件)(加配優惠$15)
個底煎得好脆 肉餡夠大舊 記得要趁熱食啊👍🏻

✨生煎包(2件) (加配優惠$15)
包皮唔算厚 肉餡同鍋貼嘅一
樣 鍾意佢個底有好多芝麻😍好香呀!

飲品:
酸梅湯都算幾濃味😬夠酸 唔錯

2022-09-10
$70 (Tea)