2025-07-20
APM 依間simplylife 環境係幾好,同側邊嘅餐廳嗰啲與眾不同嘅感覺,外面嘅麵包櫃都非常之吸引,買咗好多同款式嘅麵包。之前去過其他分店食午餐,同埋買麵包食,都覺得質素唔錯,不過今次去食下午茶就有啲小失望。😩😩下午茶嘅set都有幾款選擇,有意粉嘅選擇同埋有pizza、三文治、sourdough 嘅選擇,配一杯嘢飲。我揀咗煙三文魚sourdough 配埋椰菜絲沙律,仲有一杯焦糖咖啡。🍽️☕️送到上嚟嘅時候,我覺得佢今次嘅擺盤真係比較難睇,同埋睇落去唔吸引,三文魚得嗰幾片,以呢個價錢嚟講,真係應該可以做得好啲。🥲味道係冇問題嘅,主要係份量同擺盤真係配唔上佢嘅價錢。但係個沙律對我來講真係幾唔好食,沙律醬多個菜,絕對唔係一個健康嘅選擇。😞呢個價錢絕對有更加好食嘅Cafe。咁但係佢杯嘢飲都幾好飲嘅,而且拉花都正常發揮,個杯係幾靚嘅,但係個主菜真係唔係咁吸引。
呢個價錢絕對有更加好食嘅Cafe。