(Non-member)
2005-05-26 11 views
尋日五點半去完SOGO,HONEY因為早食LUNCH 所以嗌肚餓。一場黎到CB,佢提議不如去燕萍啦。咁早去到燕萍當然唔使等位啦。睇下餐牌,咦!!原來有SET喎,小食,主食同埋飲品三樣野加埋都係$42蚊。而且種類繁多,冇話限住得幾款食物,即刻點菜!我要左炸蝦餅、炸春卷撈檬同埋椰汁三色冰。HONEY要左青檸忌廉同埋咖喱牛腩飯炸軟殼蟹。本來以為份量會好少,點知一D都唔少,食得我地好飽。不過最失敗就係唔記得睇下有冇牛油雞亦向個LIST度,下次再食的時間留意下吧。最後要提一提大家,我所講呢個SET係要星期一至五,下午六點前先有架。唔岩時間就要散叫或者食二、三、四人餐喇。