2022-04-18 489 views
上水餐廳唔多,所以難得的cafe真係比較多人等。週末黎到我地兩個人都等左半個鐘先入得🤪🔆美式醬烤芝士牛肉漢堡$𝟠𝟠烘得脆口的麵包有牛油香,裡面夾了生菜、蕃茄、紫洋蔥同芝士🍔呢款burger最特別係用左美式燒烤醬,個人認為同牛肉漢堡都幾夾😬不過牛肉真係敗北之處,雖然都幾厚但可以話全無肉汁,相當失望😔🔆青芥末煙肉薯條+$𝟚𝟠個burger本身無跟薯條,所以我加配左🍟青芥末醬陣wasabi辣味都幾突出,但又唔會去到嗆鼻嘅程度,唔錯😆🔆Matcha latte+$𝟚𝟘🐰一間主打burger嘅店舖,如果牛肉漢堡質素只係一般,真係令人想回訪嘅意欲大大減低🥲
美式醬烤芝士牛肉漢堡

🔆美式醬烤芝士牛肉漢堡$𝟠𝟠
青芥末煙肉薯條

🔆青芥末煙肉薯條+$𝟚𝟠
Matcha latte

🔆Matcha latte+$𝟚𝟘

Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch