上水站📍All Day Cafe-最後一日放假要食盡佢🥲😋一早去左上水新開嘅All Day Cafe食返個all day breakfast🍳☕️All day breakfast追加自選三項($112+$23)本身All day breakfast有沙律、蕃茄、火腿、蛋、茄汁焗豆($68),我另外追加左三樣:蘆筍、煙三文魚同埋帶子($44)。本身唔係好知自選三項係點計錢,不過店員好細心講解。All day breakfast好豐富,啱晒貪心嘅女朋友🤣帶子煎得好香,煙三文魚唔會太鹹又唔會太淋,配搭埋蘆筍、番茄同埋沙律,營養💯另外個餐加$15可以配低糖果茶或者其他嘢飲補差價,朝頭早就梗係叫番杯Latte醒一醒神,補$23就ok☕️咖啡香濃細滑,唔錯唔錯🙌🏻松露醬卡邦拿意粉($98)我識叫梗係叫個松露醬意粉,一上台已經聞到好香松露味,食落每條意粉都沾有香濃松露醬,香濃得黎又creamy,配埋煎香嘅煙肉好夾👍🏻呢個意粉就冇得好似All day breakfast咁加$15有野飲,我另外叫咗杯Flat White,盛惠$38,一樣係質素唔錯。環境方面,店舖係新開,裝修簡約,以純白色系為主,坐喺度慢
上水站📍All Day Cafe

松露醬卡邦拿意粉($98)

環境方面,店舖係新開,裝修簡約,以純白色系為主,坐喺度慢慢食早餐幾嘆,唔經唔覺都食左個幾鐘🤪店舖同旁邊嘅珍煮丹共享堂食地方。
All  day  breakfast   追加自選三項
黑松露醬卡邦拿意粉