今日平日,去上水廣場睇吓有咩好嘢食先,見到有間食All day breakfast 嘅餐廳,All day cafe ,又想飲杯靚咖啡☕️‼️✨就試吓啦😆店員非常之有禮☺️座位係隨便選擇的。好free style👍🏻,一啲都唔拘謹,裝修以木系做主打,好舒服。揀下食咩先,佢嘅全日早餐係可以自選,非常好吖,啱晒我,想配搭其他都可以揀吓😜全日早餐本身已經包括,沙律,蕃茄,火腿,炒蛋,茄汁焗豆,餘下就可以喺Add-On嗰度選擇,都有幾多種類俾大家揀‼️如果揀Add-On 5款佢仲有窩夫,牛角包,鬆餅,牛油果等等俾大家選擇‼️今次我就試咗Add-On 3款🤩另外叫咗個松露醬卡邦拿意粉,松露將非常濃郁,而且醬汁掛滿每條意粉,😱🤩👍🏻煙肉爆香咗所以特別惹味的✨‼️意粉好特別好好味😋松露醬配卡邦拿,多特別👍🏻飲品方面叫咗,Hot Americano & dirty ,咖啡濃郁✨👍🏻咖啡香氣撲鼻😍Ice dirty奶滑同咖啡配搭啱啱好,正😌,精神嘅一天絕對需要一杯出色嘅咖啡!係上水廣場,真係非常方便,食完又可以行吓街😋廣場消費滿$300又有免費泊車優惠👍🏻涼住冷氣咁又過咗一天了😆
就試吓啦😆
店員非常之有禮☺️

今次我就試咗Add-On 3款🤩

煙肉爆香咗所以特別惹味的✨‼️
意粉好特別好好味😋松露醬配卡邦拿,多特別👍🏻

係上水廣場,真係非常方便,食完又可以行吓街😋
廣場消費滿$300又有免費泊車優惠👍🏻
涼住冷氣咁又過咗一天了😆