今日同朋友西貢行完山岩岩好4點幾,夠一個半鐘食晚餐,去哂甘多餐廳,就簡中依間印尼餐廳食野,感覺有d似泰式,馬來西亞,越式既食物,湯底都ok,但有d稀同淡,不過唔太濃都健康一d既。味道都還好,係粉同飯唔夠彈牙,有少少硬唔夠軟硬適中,應該要分開攪下先d先易入口,d餸太少,唔係甘抵食。小食就最好食,肉又厚,醬汁都好味上層環境舒服,有d位有坐墊除鞋坐係度食,又提供自助水杯,碗同紙巾用,我地途中買左飲品都倒左係水杯度飲,仲有個螢幕睇youtube指定滑浪片同有背景純音樂聽,氣氛好像去左海灘甘舒適,食完傾計係舒服,不過d主餐太少,食完好多隔離枱同我地都好快坐唔係好耐就結帳走人,地下有一格廁所,都好乾淨。🤭🤣食物賣相都ok

小食就最好食,肉又厚,醬汁都好味

🤭🤣食物賣相都ok
2021-01-09
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)