PigPigPigLiving
PigPigPigLiving
Level 3
2021-10-01
Follow
揉合懷石料理同現代燒肉嘅元素,選用日本直送高級A5黑毛和牛。

晚餐一個頭千千聲,估唔到午餐燒肉$290起就食到。普通定食更加只係百零蚊起。但係一場嚟到冇理由唔食燒肉嘅。

環境舒適光猛,服務都幾周到。日本經理主動幫我哋合照。雖然午餐要自己燒,員工冇講到啲肉係咩部位,但我覺得好食開心就得了。😋😋😋😋

當日叫咗兩款燒肉定食,套餐包括茶蒸碗,海帶湯,白飯,漬物同沙律,非常豐富。

小貼士💡
Download K11會員App,除咗儲分,最新優惠呢啲大路嘢,佢有時仲會派錢俾你洗。我試過被邀請做簡單問卷,佢回咗$800 K Dollar俾我洗,真係好正🤩🤩
呢款真心推薦,薄燒嗰幾片油脂豐富,入口即溶,點少少燒肉醬食一口飯,簡直係幸福嘅味道。出面A5和牛片,講緊單價都成百蚊,呢片細片啲,但都好值。👍🏻👍🏻
比較瘦同厚切。適合喜歡牛味濃郁同有口感的人。記住睇火,過火會韌,我都係喜歡薄燒多啲。
超級推薦,超級新鮮,肉質鮮嫩有嚼頭,蒜蓉醃料令成個味道昇華,最後唧上檸檬汁點少少鹽好味到不得了。😋😋😋
厚燒牛舌,扒一啖飯,係幸福嘅感覺
厚燒牛舌,扒一啖飯,係幸福嘅感覺