2018-04-03 77 views
晚飯過後,最岩就係食糖水,係深水埗就緊係要食三姐,牆上有部分openrice推介既甜品裝修簡約先黎個綿綿冰先,一睇就覺得好入味,皆因佢好提子色,側邊仲有d椰果、啫喱、芒果伴碟,食落真係有好濃好濃既巨峰提子味,冇花冇假,鍾意食落味既話一定岩哂呢碟就真係好多芒果,有芒果雪糕、芒果同芒果布甸,一次過就滿足哂芒果迷既要求呢個就椰汁味重d,皆因有好多椰漿係面,仲有d椰果、啫喱和涼粉墊底食完d凍野,緊係要食返d熱野中和返,呢個甜品個面就好似一塊鏡咁滑,上面係杏仁糊,下面就係燉奶,一次過可以食到兩種甜品,食落杏仁味又唔會蓋過燉奶既香味,兩樣一齊食都幾夾不得不讚呢個椰皇,可以話係我食過最好食既椰皇,雖然size一般但面層好滑食落好重椰味食完有重好健康既感覺心太軟等既時間需要15分鐘中間好流心呀
裝修簡約
巨峰提子綿綿冰