2020-05-01 1199 views
附近開左間三多,大鄉里未食過三多炸雞脾,係...你無睇錯!我真係未食過。今晚仲要無人排隊,所以叫咗個二人套餐 $148 有兩隻炸脾、一個黑松露雜菌雞肉炒意粉、一個$25以下嘅小食、兩罐飲品。唐揚雞塊,我覺得都幾好味,份量都幾多,個炸粉本身已落咗味,所以好惹味,但雞塊就有點乾。招牌炸雞脾,都幾大隻!個炸粉都係已經有味,肉質都幾嫩,生炸雞脾我最怕肉質好鞋,一係就中間唔熟。但係佢隻雞脾係熟嘅,肉質亦好嫩口,但$30一隻又貴左少少。間中食下無甘肉赤。😆黑松露雜菌雞肉炒意粉 - 呢個我覺得反而有驚喜,一打開盒就已經聞到好香黑松露味,佢個味道都唔錯,而佢個份量一啲都唔少嘅,單賣$58 我覺得都夠飽,連男士都覺得呢個份量夠飽。👍以前真係以為三多得炸雞脾或者快餐類食品,點知佢個炒意粉都幾出色,我已經諗定下次試邊樣😅😅 不過今餐都真係好油膩,要抖一抖再食。間中試一下都無妨!值得食下🥰🥰
唐揚雞塊

招牌炸雞脾

黑松露雜菌雞肉炒意粉

2020-05-01
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$75 (Dinner)
唐揚雞塊
招牌炸雞脾