又係我銅鑼灣食神,微服出巡嘅時候,今日返到本部銅鑼灣,嚴格來講呢個係天后,幾十年前都歸銅鑼灣,清風街去食飯嘅好地方,我就要試吓,嚟到呢間碗盛服務拍得住Omakase。睇開我食評嘅人都知道我會講停車的事,門口附近拍街可以但車多,睇你好唔好彩啦,都算方便哪,都係果句怕抄牌,就拍停車場。依間野必試嘅串燒,大眾化價錢,必試絕對冇錯,其次炸物天婦羅都唔錯!其他鍾意食乜叫乜嘢都可以,睇吓我食評都知道睇相啦!飲品方面三款清酒,都係原米級。襯餐一流,飲食飲食,飲食嘅配搭好重要,非常好配襯,炸物等食物。可以share,每樣事少少我最鍾意,高質!其他就下次乜都要試吓,評語係經過試吓絕對冇問題!裝修方面,日式風格囉,。都好舒服,都旺啊訂定位!算好嘢,成日冇位!我最注重嘅服務,呢間餐廳由上到下都好熱誠好勤奮,好像我年青的時候!可知我係咪豬蓮食評家,都係有果句講果句!整體都好,我嘅評語,係行過未試過一定要試吓!直情係七月金獎得主!

裝修方面,日式風格囉,
。都好舒服,都旺啊訂定位!算好嘢,成日冇位!