2015-02-05 671 views
好懷念以前呢間美式漢堡包店嘅漢堡包, 幾年前已經有幫襯呢間漢堡包店, 呢張相係一一年去食嘅時候影嘅, 當時去食 叫咗一個紐約漢堡, 漢堡包裏面嘅漢堡好有肉汁, 有豐富嘅牛肉同 燒烤 味。 薯條係厚切,好正! 陪埋罐裝可樂,一流。  但之後幫襯過兩三次, 發覺質素下降了, 漢堡扒好乾, 同埋已經唔覺得係手掣漢堡, 好似係來貨嘅漢堡。 薯條亦都無以前咁好食。 見到佢沒落真係覺得好可惜。 始終西九龍中心係好平民嘅地方, 係呢度 真係會有太多人願意比$70去食一個咁貴嘅漢堡包餐。 而家見佢連招牌都轉埋唔知係咪已經轉咗手。我而家比嘅評分係幾年前嘅評分,所以當時來講都覺得OK架。依家就唔會系呢一個評分。
紐約漢堡

2011-12-24