2022-04-11
早排俾呢間咖啡店嘅朱古力瘋狂洗版🍫,就算唔飲得都睇得,次次經過其他分店想試都俾佢進擊嘅價錢嚇怕咗😨⋯又係踩單車經過科學園呢個美食沙漠,本著人一世物一世,想試就試嘅心態Try try佢,食完都咪話唔肉痛😳。即使自己做Foodie,都不禁感嘆網上嘅嘢真係不能盡信,好彩我都係實話實說派食物就睇下面,服務方面都算Okay,面對住唔係咁User Friendly嘅電子落單,店員都好好幫我哋點餐✍🏻。中途跌咗把刀,熱心嘅店員即刻比一把新嘅餐刀。————————————————👅 痴_線朱古力咖啡(原價$55)👉🏻 嗰日有優惠加$30可以揀$40飲品,超額就補錢,所以最後加多$15試下呢到嘅招牌。外表污糟糟🌚,表面刨上黑朱古力、牛奶朱古力同白朱古力碎片,因為好薄易遇熱融化,只有輕微加重朱古力味,會形容為打卡系mocha。貼心位係附有濕紙巾,因為影相拎開咗。👅肉鬆|芝士|雙份日本滑蛋|牛油果芥末醬($58)👉🏻 合格嘅牛角包同滑蛋🥐,滿滿肉鬆,乾身食材特別吸口水,還可以但未達到中高價位———————————————— 🚩總結:一試無妨>>>非試不可———————————————
————————————————
👅 痴_線朱古力咖啡(原價$55)
👅肉鬆|芝士|雙份日本滑蛋|牛油果芥末醬($58)
🚩總結:一試無妨>>>非試不可
————————————————
🌟注意:寫明係All day dessert,但要14:30後先供應,想試喵喵西多都有緣無份
📍 sensory ZERO ROASTERLAB
地址:沙田科技大道西17號17W大樓地下G01號舖